Husbilsklubben.se - FRITID PÅ HJUL -  
date en chat date expo chat date exposition chat varningstecken nätdejting nackdelar

Gå tillbaka   dejtingsida för rika behöver dejting i oslo ystad dejtingsajt för unga gratis youtube > dejtingsidor internet gratis dejtingsajt för unga gratis yrkesutbildningar > date chat.com
bra frågor till dejt nätdejting 50 plus jobs Husbilsköp o Import Frågor runt att köpa eller importera Husbil hanterar vi här

Svara
 
date club chat date chat canada
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
bra dejting sida jobb HBK Medlem
 
Punx8s avatar
 
Inlägg: 229
Hemvist: Örebro
Ålder: 47
lyckas med nätdejting nackdelar Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-27, 21:25

Citat:
Ursprungligen postat av så lyckas du med nätdejting Rolandn Visa inlägg
Evig debatt detta om man skall handla hemma eller utomlands.

Argument som att barnen får det bättre om man handlar hemma låter ju lite krystat. Samtliga husbilar består ju till största delen av produkter tillverkade utanför Sverige, oavsett fabrikat o typ.
Sedan kan man ju titta på de största handlarnas lokaler och se hur lyxiga de är, samt inte minst vissa av ägarnas personbilar, där hamnar nog den största vinsten, inte till några av våra barn.
Många personer som klagar över att man handlar husbil utomlands har inga skrupler när de själva handlar på ICA och väljer den billiga fläsfilen från Danmark och svampen från Polen o grönsaker från Holland.
Likadant när man är på semester, då skall man lura staten på så mycket skatt (som annars gått till barnen?) som möjligt genom att fylla bilen med alkohol i Tyskland.....
Så jag tycker man skall kunna handla sin husbil där man vill, oavsett om handlaren ligger 10 mil norrut eller söderut som i mitt fall.
Detta utan att ha dåligt samvete.
Personligen har jag inte råd med den husbilen som snart är hemma om den kom 10 mil norrifrån.
Ja jag såg inget i dina argument som tala emot det jag skrivit, handlarnas lokaler och bilar, ja förhoppningsvis har dom köpt och betalt dom i Sverige, deras vinster, ja förhoppningsvis betalar dom skatt i Sverige och har folk anställda med, billiga maten på Ica, ja förhoppningsvis har Ica handlaren anställt folk och betalar skatt med, alkohol, ja det dricker jag inte utan betalar husbilslånet för den penningen istället. Köper man däremot saken via nätet eller via utländsk återförsäljare ser jag inget tillskott i ovan. Sen säger jag inte att man inte ska få handla sina varor var man vill och efter sin plånbok, det jag poängterade är att uppmanar man alla andra till att göra det så gynnar det inte framtiden för våra unga. Men som sagt, inga hard feelings för att någon gör ett annat val. Jag handlar med utländskt men då helst via åf lokalt, jag vill att dom ska finnas kvar när jag behöver dom.
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
vilka dejtingsidor är bäst online Följande Tackar Punx8 för detta inlägg:
chat date and flirt (2014-03-27)
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
dejta en mamma HBK Medlem
 
Bennsans avatar
 
Inlägg: 3 242
Hemvist: Vänersborg
Ålder: 66
lyckas med nätdejting tips Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 05:51

Citat:
Ursprungligen postat av dejtingsida för överviktiga barn Montreal Visa inlägg
Frågan är väl om någon kommer att tacka oss, när de inkomster som skulle betala vår välfärd hamnar i andra länder. Det bygger ju på att vi sysselsätter varandra, och inte kineser eller andra. Både våra pengar och våra arbetstillfällen exporteras ju då!
Det du säger är ett bra tänk, synd bara att inte kommun & stat är på samma linje. Man säljer ut saker som äldrevård, sjukvård & skolundervisning. Många entreprenörer tjänar multum & kan göra det genom att hålla kostnader & standard på en miniminivå. Ex,vis det berömda Carema där sparivern gått ut över dom anställda & vårdtagare men med jättevinster som hamnar i amerikanska investerares fickor. Tycker du att detta handlande gynnar sverige?

Bennie
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
att lyckas med nätdejting Följande 2 användare säger Tack till Bennsan för detta inlägg:
date and chat (2014-03-28), date chat avenue (2014-03-30)
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
dejta ensam mamma HBK Medlem
 
aakes avatar
 
Inlägg: 4 461
Hemvist: Krokom
Ålder: 76
billiga dejtingsajter flashback Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 07:40

Jag anser att alla varor och tjänster bör vara producerade inom Ås socken för att jag skall vilja köpa. Det är inte alltid det går och då kan jag till nöds acceptera produktion i Krokoms kommun och i undantagsfall Jämtlands län.

aake (som dock bor i Europa)
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
billiga dejtingsajter finland Följande 17 användare säger Tack till aake för detta inlägg:
polska dejtingsidor flashback (2014-03-28), dejting otrogen test (2014-06-08), dejting otrogen tecken (2014-03-28), dejtingsidor internet utomlands (2014-03-28), nätdejting svårt för killar på (2014-03-30), dejtingsajt umeå jobb (2017-03-20), date chat up lines (2014-07-13), date chat usa (2014-03-28), date chat uk (2017-03-01), dejtingsajt umeå energi (2014-03-28), nätdejting ta kontakt wien (2014-03-28), dejtingsajt umeå yr (2014-06-08), dejta asiatiska (2014-03-28), dejting otrogen pojkvän (2014-03-28), dejtingsidor internet nere (2014-03-28), dejting för vegetarianer (2014-03-28), date chat phone (2017-03-20)
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
nätdejting vad ska man skriva cv HBK Medlem
 
Montreals avatar
 
Inlägg: 6 340
Hemvist: Alingsås
dejting i finland oy Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 09:26

Citat:
Ursprungligen postat av dejta thailändska kvinnor göteborg Bennsan Visa inlägg
Det du säger är ett bra tänk, synd bara att inte kommun & stat är på samma linje. Man säljer ut saker som äldrevård, sjukvård & skolundervisning. Många entreprenörer tjänar multum & kan göra det genom att hålla kostnader & standard på en miniminivå. Ex,vis det berömda Carema där sparivern gått ut över dom anställda & vårdtagare men med jättevinster som hamnar i amerikanska investerares fickor. Tycker du att detta handlande gynnar sverige?

Bennie
Det som är intressant när sådana här saker kommer upp är att det ständigt återkommande svaret är: det finns alltid någon som är värre? Men, t.om. Carema sysselsätter många människor inom landet som betalar skatt, de köper varor som i många fall produceras i Sverige, däremot varor som köps av privatpersoner från utlandet genererar inte några som helst intäkter i Sverige (utom lite frakt) och blir följaktligen en ren export av pengar och arbetstillfällen. Varför tror du f.ö. att EU har börjat prata i termerna att "återvinna arbetstillfällen" man har upptäckt att det köps så mycket från t.ex. Kina att arbetslösheten därigenom stiger i Europa!


Resan är målet!
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
dejting sverige gratis español Följande Tackar Montreal för detta inlägg:
chat date phone uk (2017-03-20)
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
nätdejting nybörjare hemma HBK Medlem
 
JonasSs avatar
 
Inlägg: 1 077
Hemvist: Växjö
nätdejting 50 plus kvinnor Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 10:05

Det går även att köpa ny bil i Tyskland till betydligt bättre pris än här och då betala in svensk moms och därmed vara solidarisk med samhället. Och, som det nämnts här tidigare, tyska handlare är betydligt mer kunniga, ärliga och proffessionella än de svenska jag försökt handla av.
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
hur man lyckas med nätdejting Följande 3 användare säger Tack till JonasS för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
nätdejting vad ska man skriva faderskapsintyg HBK Medlem
 
Bennsans avatar
 
Inlägg: 3 242
Hemvist: Vänersborg
Ålder: 66
nätdejting 50 plus gratis Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 10:15

Montreal
Är du över huvud taget medveten om vilka summor som försvinner ur landet pga out-sourching? Detsamma gäller för järnvägen, åkerier, busstrafiken mm. Jämför med dessa summor är summorna av importen som utförts av privatpersoner endast en bråkdel & borde inte nagelfaras så hårt i forumet. Varför skall konsumenterna framställas som illojala medborgare när stat & kommun gör detsamma?

Du säger :"Varför tror du f.ö. att EU har börjat prata i termerna att "återvinna arbetstillfällen" man har upptäckt att det köps så mycket från t.ex. Kina att arbetslösheten därigenom stiger i Europa!".
Svaret på detta är att vissa varor tillverkas i mkt lite omfattning i Europa eller över huvud taget inte alls pga dålig lönsamhet. Ta solceller t.ex, ca. 95% av dessa på den europeiska marknaden tillverkas i Kina. Här pratar man inte om att tillverka i Europa utan om strafftullar. Kan det månne vara så att europeiska handlare känner sig hotade av konkurrensen från Kina av samma solceller till billigare pris.
Själv är jag på gång att köpa 100W solceller & har kollat priser där TYSKA PreVent ligger bra till med 940:- jämfört med 2790:- i Sverige. Igår köpte jag en Tracer 20A MPPT-regulator med separat display för 831:- på ebay (från Kina) samma grejer går på över 2000:- hos en svensk handlare. Prisskillnaden för mina köp blir nätdejting vad ska man skriva förlossningsbrev lyckas med nätdejting exempel 4869:-. Det är mycket pengar , pengar som vi kan spendera i form av diesel på våra resor, restaurangbesök etc.
Med sådana prisskillnader tycker jag att t.o.m du borde ta dig en funderare.

Bennie
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
dejtingsidor för aktiva upplevelser Följande 2 användare säger Tack till Bennsan för detta inlägg:
chat date online india (2014-03-28), date on chat (2014-07-13)
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
dejta länge youtube HBK Hedersmedlem
 
Håkans avatar
 
Inlägg: 7 609
Hemvist: Lidköping
dejtingsida för utbildade politiker Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 18:01

Invånare i ett av världens mest exportberoende länder (Sverige) tycker att man ska handla svenskt bara för att det är svenskt och skapar arbetstillfällen i Sverige.
Trots att vi köpt våra 3 importerade husbilar (Swift,Dethleffs,Rapido) i Sverige och lokalt hos "seriösa handlare" samt handlar oftast närodlad o ekologisk mat så gör vi detta för att det passar oss och inte för att skapa arbetstillfällen.
Hade vi hittat bättre alternativ om vi ser till helheten i något annat land hade vi handlat där.
Det är så marknadsekonomi och frihandel fungerar och det är väl tur detta annars skulle Sverige inte haft så mycket att exportera om övriga världen handlat lokalt i sina länder.
Vi hade heller troligen inte haft några husbilar att bekymra oss om.....
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
sveriges bästa dejtingsajter gratis Följande 12 användare säger Tack till Håkan för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
dejta mammor video HBK Medlem
 
Punx8s avatar
 
Inlägg: 229
Hemvist: Örebro
Ålder: 47
dejtingsidor för aktiva seniorer Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 18:44

Det rör på sig ute i världen:


Finanskrisens effekter på globala exportmarknads- andelar

Resultaten visar bland annat att Sverige tappar betydligt mer exportmarknadsandelar än Västeuropa i genomsnitt.

Vinnare är tillväxtmarknader som Brasilien, Indien, Kina, Sydkorea. USA har också ökat sin export, men där är orsaken främst att dollarn försvagats. Läs mer i rapporten Finanskrisens effekter på globala exportmarknadsandelar
- See more at: dejtingsajt amelia earhart
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
bra namn på nätdejting HBK Medlem
 
Sören-6830s avatar
 
Inlägg: 1 379
Hemvist: Vellinge
dejtingsidor för aktiva passiva Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 21:20

Citat:
Ursprungligen postat av hur länge ska man dejta innan man blir tillsammans Punx8 Visa inlägg
Det rör på sig ute i världen:


Finanskrisens effekter på globala exportmarknads- andelar

Resultaten visar bland annat att Sverige tappar betydligt mer exportmarknadsandelar än Västeuropa i genomsnitt.

Vinnare är tillväxtmarknader som Brasilien, Indien, Kina, Sydkorea. USA har också ökat sin export, men där är orsaken främst att dollarn försvagats. Läs mer i rapporten Finanskrisens effekter på globala exportmarknadsandelar
- See more at: dejtingsajt amelia island
Hoppas inte trådskaparen tycker diskussionen hamnat lite vid sidan om


dejting i finland emot dejting hur länge Sören F
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
nätdejting 50 plus innehåll Följande 2 användare säger Tack till Sören-6830 för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
dejta mammor dör HBK Medlem
 
Kronvalls avatar
 
Inlägg: 509
Hemvist: Sjöbo
nätdejting 60 länder Sv: Oseriös handlare??? - 2014-03-28, 21:25

Som den här tråden har “urspårat”. Var och en av oss väljer själv var vi vill handla och vill vi handla husbil utomlands t.ex i Tyskland, vad är problemet?! Varför bryr vi oss egentligen om var andra köper sina husbilar (mm) ?!....?! Vi köpte vår husbil i Tyskland och jag har aldrig ens tänkt på dem som handlat sin hemma i Sverige. Så länge var och en är nöjda med sina köp så...ja men då är väl allt okej?! Eller...... Det kanske är så att det finns för-nackdelar med det mesta? Vi fick pris från en svensk handlare, sedan skickade vi förfrågan till 10 försäljare i Tyskland med alla de tillvalen vi ville ha, ja sen nappade vi på den “billigaste” offerten. Vi sparade 350 000:- på att köpa den i Tyskland, allt inräknat. Nämnas skall dock att det var ingen “rabatt” avdragen från det svenska priset, något hade det kanske blivit om det blivit affär. Affären med Tyskland flöt obehindrat, vi blev väl omhändertagna och vi är jättenöjda med vårt val. Man måste väl inte försvara sig för man köpte utomlands?! Det finns säkert oseriösa försäljare, det var det som trådskaparen ville berätta, det är ju bra så alla vi andra kan vara lite vaksamma, både i Sverige och utomlands! Det jag vill säga är, är ni nöjda med era köp oavsett var ni köpt dem, så njut på era turer, det är ju en livsstil.....en riktigt härlig livsstil! Det finns ju så mycket annat roligt man kan diskutera! Var rädda om er där ute på vägarna!

Carpe Diem
Varma hälsningar till er alla från Spanien
Christel (fru Winamp)


frågor på nätdejting //Kjellåke
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
nätdejting 60 liter Följande 11 användare säger Tack till Kronvall för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
bra dejting sida yahoo HBK Medlem
 
Inlägg: 5
Hemvist: Hässleholm
dejtingsida för överviktiga kvinnor Sv: Oseriös handlare??? - 2014-06-07, 22:52

jo, det här blev nåt annat än jag lade ut...jag ville bara VARNA för en ny uppstickare som inte var seriös.

Ang köpa i Tyskland el Sverige: De flesta bilar är ju tyska oavsett om de RULLAT i Tyskland el Sverige. Själva köpte vi en import...tyvärr kanske, men den var bra o de små fel vi hittade har åtgärdats utan några bekymmer. 2005 Hymer Classik. Perfekt bil för oss, som någon "gör det självare" redan har sett över. Vi fick en FÄRDIG bil, utan några stora fel...privat.

Ärendet som startade diskussionen gällde en vän, som köpt en bra bil på annat håll, som hade mindre fel o hon inte blev lurad av. Därmed avslutar jag gärna den här tråden och önskar er lycka till att starta egna trådar i ämnen som intresserar er. ;-)

Senast redigerad av Katarina Tågerud den 2014-06-07 klockan gratis dejting badoo betalning 22:55.
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
nätdejting vad ska man skriva Följande Tackar Katarina Tågerud för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
FD.HBK Medlem 2015
 
stig.as avatar
 
Inlägg: 482
Hemvist: Stenungsund
dejtingsidor för aktiva eskilstuna Sv: Oseriös handlare??? - 2014-06-08, 07:03

Citat:
Ursprungligen postat av billiga dejtingsajter gratis Bennsan Visa inlägg
Din inställning må vara bra men sverige gick väl inte med i EU enbart för att leka med "dom stora pojkarna". Med medlemsskapet följde vissa fördelar åtminstone för oss "otrogna". Köpte en 20A's MPPT-regulator från Kina idag, hemska tanke. Svårt att låta bli att köpa en vara för 800:- som kostar 1900:- om man köper den av en svensk handlare. Sådan är jag tur att det inte är dödsstraff för mitt tilltag.

Bennie
Är Kina med i EU?

Stig
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
nätdejting 50 plus när Följande Tackar stig.a för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
dejta i tv HBK Medlem
 
Bennsans avatar
 
Inlägg: 3 242
Hemvist: Vänersborg
Ålder: 66
dejting i finland xxl Sv: Oseriös handlare??? - 2014-06-08, 09:25

Nej, visste du inte det? Men för en sådan prisskillnad så skiter jag faktiskt i var jag handlar. De kronor jag tjänar är för mej inte obetydliga & kan användas vid vårt husbilsåkande.

Bennie
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
lyckas med nätdejting flashback Följande 4 användare säger Tack till Bennsan för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
HBK Intresserad
 
Inlägg: 25
Hemvist: Tranemo
bra dejting sida word Sv: Oseriös handlare??? - 2014-07-13, 10:13

Klart man inte ska handla av oseriösa handlare oavsett vilket land.
Vad är det som säger att du handlar i Sverige hamnar här.
Handlarn kanske reser upp pengarna under vintern då han tar semester i Thailand.
Alla gör så gott de kan för att handla att annat billigt både utomlands ex alkohol som billiga fläskfileer, kläder, skor mm i Sverige.
Sen betalar de svart till hantverkaren, det blir ingen skatt.
Köper du i Tyskland så betalar du moms i Sverige, alltid något.

Svenska husbilspriser är hutlösa, vet inte hur de ska bli av med alla gamla bilar de har stående. Vilken standard är det på dem när de stått ute i flera år i snö, regn och kyla.

Senast redigerad av Inge Ville den 2014-07-13 klockan hur dejtar man på kardashian spelet 10:16.
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
dejting sverige gratis yrkesutbildningar Följande Tackar Inge Ville för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
nätdejting vad ska man skriva dagbok HBK Medlem
 
Inlägg: 5
Hemvist: Hässleholm
dejting sverige gratis youtube Sv: Oseriös handlare??? - 2017-02-28, 13:22

Från det ena till det andra. Inlägget handlade om en oseriös säljare. Samma säljare tog på sig att sälja en annan husbil, som vi läste om i någon tidning ett tag efteråt. Vi personligen spårade denna husbil till samma säljare. Den husbilen såldes utan att ägaren fick tillbaka sina pengar, den försvann ut ur landet. Stulen via det här s k företaget alltså. Försäkringen gäller inte, för ägaren lämnade ifrån sig nyckeln. Hur i hundan ska man våga lita på nån när man ser sånt?
Nåja, jag körde förbi företaget något senare, o allt var borta. De hade försvunnit de med. Som ett litet inlägg i debatten "oseriösa säljare".
Att köpa i Sverige el utomlands har jag inga åsikter om. Själv köpte jag en importerad bil, o fick tag i en instruktionsbok via Hymer i Sverige o fick betala nästan 1000 kr, för att jag inte handlat av dom. Men den instruktionsboken behövde vi, så vi hasplade ur oss summan, teg o gick vidare o har en JÄTTEBRA bil, med alla funktioner som ska funka, eftersom vi är självfixare på många plan. Dessutom en bra verkstad tillgänglig för smågrejer som kan uppstå sedan.
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
nätdejting vad ska man skriva datum HBK Medlem
 
Inlägg: 675
Hemvist: Mölndal
nätdejting 50 plus beurs Sv: Oseriös handlare??? - 2017-03-20, 09:13

Varför denna eviga diskussion (polarisering) "handla husbil i sverige vs. utomlands"???

Det tycks vara omöjligt att lägga upp en tråd, trots att forumet heter "Husbilköp o IMPORT" utan att det skall komma en massa kommentarer om "Varför gynnas inte...". "Man är illojal om man inte..."

Det finns dem som inte kan/vill/orkar eller kanske till och med FÅR handla annat än hos närmsta handlare hemma i byn. Och det finns dem som vill, vågar, orkar, kan handla hos andra-längre-bort-i-stan-handlare/privat.

Varför? Det är väl irrelevant. Vi handlar allihop husbilar för att kunna använda dem på i stort sett samma sätt. Typ att bo i OCH resa med.

Varför det? Jo för att vi ALLIHOP trivs med det sättet att resa & bo.

Spelar det då någon som helst roll varifrån du/jag köpt vår bil? Själv klart inte!

Jag klagar inte eller nedvärderar inte att "du" köper din bil hos din bästa kompis som har en firma granne med din hudgård så sluta nedvärdera/klaga på dem som köper husbil utomlands. I slutändan är vi människor som trivs att resa med våra bilar, PUNKT!

Lägge rman nu upp en tråd för att varna om en handlare som agerat dåligt/oseriöst är det bara tacksamt att någon delar med sig av sina erfarenheter. På samma sätt hoppas jag även de som har goda erfarenheter delar med sig, det ger ju bra input till de som ev. har funderingar kring en viss handlare.

Själv kommer jag inom kort lägga upp info. om dels en handlare (i Tyskland) som vi bestämt kommer avråda från (vårt senaste inköp, som tur är är bilen riktigt bra dock) men också info. om vår första import (av totalt 2st på 6 år) där handlaren då var fantastiskt bra att ha att göra med. Allr kommer i separat tråd på detta forum inom kort.

Till trådskaparen vill jag bara säga:
hur länge dejta innan tillsammans TACK för att du delar med dig!

Mvh!
// Niklas
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
bra smeknamn på dejtingsida Följande 8 användare säger Tack till Avarage för detta inlägg:
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
dejting tv guide HBK Medlem
 
Inlägg: 1
Hemvist: Uppsala
Thumbs down nätdejting nybörjare pdf Sv: Oseriös handlare??? - 2017-04-19, 09:37

Stor VARNING för en kriminell fordonsmäklare. Anderssons fordonsmäklare i Norrköping är ett kriminellt företag.
Vi "gick på" deras löften efter att vi försökt sälja vår Adria Coral -06 på Blocket. Vi har polisanmält dem och uppmanar alla som varit i kontakt med denna firma kontakta polisen. Sådana bluff-firmor måste bort från marknaden. Det är bara att bita i det sura äpplet och inse att man tydligen inte ska lita sina medmänniskor. Vilket är värst, att lita på folk eller att ständigt gå runt och misstro alla runt en? Jag vill nog fortfarande tro på människan.
Så ni som också blivit lurade, ni tror/trodde i alla fall människor om gott.
PS firman finns även i Göteborg.DS
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
Sv: Oseriös handlare???
Gammal
HBK Intresserad
 
Inlägg: 232
Hemvist: Stockholm
dejta länge ont Sv: Oseriös handlare??? - 2017-04-19, 17:47

Citat:
Ursprungligen postat av dejta mammor göteborg båsan1 Visa inlägg
Stor VARNING för en kriminell fordonsmäklare. Anderssons fordonsmäklare i Norrköping är ett kriminellt företag.
Vi "gick på" deras löften efter att vi försökt sälja vår Adria Coral -06 på Blocket. Vi har polisanmält dem och uppmanar alla som varit i kontakt med denna firma kontakta polisen. Sådana bluff-firmor måste bort från marknaden. Det är bara att bita i det sura äpplet och inse att man tydligen inte ska lita sina medmänniskor. Vilket är värst, att lita på folk eller att ständigt gå runt och misstro alla runt en? Jag vill nog fortfarande tro på människan.
Så ni som också blivit lurade, ni tror/trodde i alla fall människor om gott.
PS firman finns även i Göteborg.DS

Kan du vara lite mer precis i vad de gjorde?
   
Svara med citat Snabbsvara på det här inlägget
tips på bra dejtingsida Följande 3 användare säger Tack till tikoat1 för detta inlägg:
Svara

  dejtingsajt amelia widell dejta två samtidigt chords dejtingsida för rika män > dejta två samtidigt iphone dejtingsida för rika människor > dejtingsajt för kristna webbkryss

nätdejting nybörjare vuxen « gratis dejting badoo konto | dejtingsida för rika rollista dejting tv online »

Ämnesverktyg
Visningsalternativ
Linjär visning bra dejtingsidor gratis online Linjär visning


Liknande ämnen
Ämne Startat av Forum Svar Senaste inlägg
b2 nätdejting nackdelar hur länge kan man dejta flera dejting sverige gratis online StorDansk dejta två samtidigt lyrics Säkerhet o Larm dejting sverige gratis ziehen 10 dejtingsajt för unga gratis ziehen 2014-03-25 nätdejting 60 talet 14:46
gratis dejting badoo hjälp hur länge ska man dejta dejtingsidor kristen dagstidning Svensson&Svensson dejtingsidor kristen wiig Detta hände mig! dejtingsida för rika tillsammans 24 gratis dejting badoo verwijderen 2013-08-26 dejtingsidor för aktiva dagar 19:32
dejtingsida för rika lyrics dejta två samtidigt viaplay dejtingsida för rika länder Robroy b2 nätdejting tips Värt att veta om Husbilar undersökning dejtingsajter gratis 11 dejta thailändska kvinnor weed 2011-08-05 dejtingsidor internet nerede 08:42
dejta thailändska kvinnor youtube gratis dejting badoo gratis dejting sverige gratis prov Sören-6830 dejting sverige gratis parfym Under Markisen dejtingsajt för kristna center 7 dejtingsajt för kristna namn 2011-07-09 dejtingsajt för kristna nyheter 18:21
dejting sverige gratis sjukvård gratis dejting badoo zoeken hur vet man om första dejten gick bra bhammarb hur vet jag om dejten gick bra Under Markisen dejta finska män 14 undersökning dejtingsajter finland 2011-03-08 undersökning dejtingsajter flashback 17:04


Program från vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005-2015, Husbilsklubben.se eller respektive Författare

bra frågor till första dejten Bankgiro: 5262-9615 IBAN: SE0850000000054171005892 BIC: ESSESESS